Eten met Nick van Nick Toet

Eten Met Nick Toet Kookboek kaft chef vlammen

In deze review over Eten met Nick van Nick Toet:

Samenvatting Eten met Nick van Nick Toet

Eten met Nick van Nick Toet is het eerste kookboek van deze Haagse YouTube chef. Ik volg al jaren zijn kanaal en had al aardig wat van zijn gerechten gekookt met de computer/ iPad op het aanrecht. Maar eerlijk is eerlijk – een kookboek werkt net ff wat lekkerder. Dus heb ik dit boek snel aan mn collectie toegevoegd. 

Nick zijn stijl is erg down to earth, hij kookt alles lekker in zn eigen keuken thuis. Dus dat maakt alles erg laagdrempelig. Erg fijn voor de beginnende chef. Maar vergis je niet – de beste man is getraind chef en dat zie ook wel terug. De liefde voor mooie ingredienten en lekker eten spat er af. 

Wat we leuk vonden:

  • De lekkerste gerechten van het YouTube kanaal in een boek. 
  • Toegankelijke manier van koken
  • Heerlijke gerechten
  • Het boek is geschreven zoals Nick is – lekker down to earth en Haags. Love it!

Wat we niet leuk vonden:

  • Ben je op zoek naar alleen maar gezonde recepten? Doen moet je dit boek niet hebben.
  • Sommige recepten waren niet helemaal compleet – maar dat is wellicht in een volgende druk gefixt. 

Over de schrijver

Nick Toet is een Nederlandse chef-kok en online content creator, vooral bekend van zijn populaire YouTube-kanaal “Eten met Nick.” Op zijn kanaal deelt hij op een toegankelijke en humoristische manier recepten en kookvideo’s met een breed publiek. Nick staat bekend om zijn enthousiaste en relaxte presentatie, waardoor koken voor iedereen leuk en eenvoudig lijkt. Naast zijn passie voor koken heeft hij ook een achtergrond in de horeca, wat terug te zien is in zijn creatieve en smaakvolle gerechten. Zijn aanpak draait om plezier in de keuken en het ontdekken van nieuwe smaken.

Feiten over het boek

Uitgever:

 Carrera Culinair

Jaar van verschijning

 2021

Aantal bladzijden

191

Conclusie

Eten met Nick van Nick Toet is een van mijn lievelings kookboeken. Omdat het zo lekker simpel is allemaal. 

Bij veel chefs kun je het gevoel krijgen dat dingen nodeloos ingewikkeld worden gemaakt – met moeilijke ingrediënten, technieken of apparatuur. Dat is precies wat Nick niet doet. Je hebt altijd het gevoel ‘dat kan ik ook’ en zo ga je stiekem elke keer steeds beter koken. 

En trust me, met de meeste gerechten uit dit boek maak je prima indruk op gasten. Mijn favorieten? De Rendang en de American Pancakes. 

Eet smakelijk! 

Over onze auteur